CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skarga na admina....
Autor Wiadomość
Augi888

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 14:26   

To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga :/ !! !!

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 14:52   

Mamo !! A ksysiu siedzi na zjezdzlani i nie moge z niej zjeśdzać !! :F Close proponuje...

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 14:53   

nie macie wiekszych problemow w zyciu? szczesliwi jestescie...

Augi888

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 15:00   

Nie czaje waszych :chytrus: wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic :0o:

sokół

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 15:05   

Augi888 napisał/a:
Nie czaje waszych :chytrus: wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic :0o:

proponuje najpierw szkołe a później counter-strike...

a co do sprawy z blokowaniem do głupszej skargi nie widziałem a przynajmniej nie pamiętam =)
btw
czytaj 5 razy zanim cos napiszesz i wcisniesz enter

crz^^

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 15:27   

Augi888 napisał/a:
To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga :/ !! !!

Co do Ronina to bedąc na drabinie Ty jak i on chcieliście wejść, Ronin zaczął do mnie strzelać, zabił mnie, a ja mu dałem rakiete, po chwili dostałem od niego kicka. Pewnie nerwy mu puściły za tą rakiete i mnie kicknął.

domaz

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 15:47   

augi zanim napiszesz jakas nastepna denna skarge to wyjmij to z buzi i przeredaguj ja jeszcze raz ;F

psychic

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 15:54   

no przeciez co za problem...
mi tez nie raz ktos wpadal pod celownik, czy stal tam gdzie sie kampilem i nic nie widzialem...
pewnie ja tez nie raz komus wpadlem pod celownik itp ale nie psize skargi za takie cos bo to jest szczyt glupoty...
Kazdy ma kulture osobista i wie jak ma sie zachowywac na servie a jak nie wie to jego porblem i nie nie wiem po co pisac na takie cos skarge...chyba zeby cos bardziej powaznego to rozumiem ;)

nappy

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 17:21   

ojejju! Augi! Po co ci ta drabinka? Przecież i tak przykampisz w najmniej oczekiwanym miejscu, i gdy zostaniesz sam będziesz grał 'cepeela' aż c4 wybuchnie ;x

btw - właśnie doszły cpl_strike i cpl_mill... mam wrażenie, że to specjalnie dla Ciebie :hahaha:
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

M!3LC4R
[Usunięty]

Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 18:27   

augi poplacz sie jeszcze :rotfl: :rotfl: :rotfl: aaa hypno ty jego chlopakiem jestes ?? :hahaha: :hahaha:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi