To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga
Nie czaje waszych wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic
Nie czaje waszych wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic
proponuje najpierw szkołe a później counter-strike...
a co do sprawy z blokowaniem do głupszej skargi nie widziałem a przynajmniej nie pamiętam =)
btw
czytaj 5 razy zanim cos napiszesz i wcisniesz enter
To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga
Co do Ronina to bedąc na drabinie Ty jak i on chcieliście wejść, Ronin zaczął do mnie strzelać, zabił mnie, a ja mu dałem rakiete, po chwili dostałem od niego kicka. Pewnie nerwy mu puściły za tą rakiete i mnie kicknął.
no przeciez co za problem...
mi tez nie raz ktos wpadal pod celownik, czy stal tam gdzie sie kampilem i nic nie widzialem...
pewnie ja tez nie raz komus wpadlem pod celownik itp ale nie psize skargi za takie cos bo to jest szczyt glupoty...
Kazdy ma kulture osobista i wie jak ma sie zachowywac na servie a jak nie wie to jego porblem i nie nie wiem po co pisac na takie cos skarge...chyba zeby cos bardziej powaznego to rozumiem
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
ojejju! Augi! Po co ci ta drabinka? Przecież i tak przykampisz w najmniej oczekiwanym miejscu, i gdy zostaniesz sam będziesz grał 'cepeela' aż c4 wybuchnie ;x
btw - właśnie doszły cpl_strike i cpl_mill... mam wrażenie, że to specjalnie dla Ciebie