nie daruje sobie, poczytaj sobie post Solida na forum adminów to zrozumiesz ocb.
kiedyś większość adminów robiła beki ale komuś jak zwykle się to nie spodobało i kazał przestrzegać regulaminu , powstrzymać kolesiostwo i elo elo młodzieżowość czyli w skrócie zrobić drętwą atmosferę, no to macie ten swoje nowe zasady i nie możecie mieć pretensji.
a skoro gracze to robia to chyba nie mozesz im zabronic? zwlaszcza ze w nocnych godzinach graja po pierwsze gracze starsi, po drugie gracze z dluzyszym stazem ktorzy znaja ten server i kumaja klimat. przypominam ci jszcze raz ze serwer jest dla graczy a nie adminow
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 13:22
Vortex w tym momencie chodziło mi o nappiego wiec to co napisałeś nie mam sensu bo jakbyś nie zauważył gracze nie mieli dostępu do postu Solida
nie mowie o tym jak ja to rozumiem ani nie wiem jak ty to wykoncyopwales, ja mowie tylko o sposobie w jakim ty ten post zrozumiales i narzucasz innym na serwerze denerwujac wszystkich naokolo
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 13:37
dobra Vortex looouj tak jak napisal roso jakby wszyscy przestrzegali regulaminu to by tego nie było,
nie daruje sobie, poczytaj sobie post Solida na forum adminów to zrozumiesz ocb.
kiedyś większość adminów robiła beki ale komuś jak zwykle się to nie spodobało i kazał przestrzegać regulaminu , powstrzymać kolesiostwo i elo elo młodzieżowość czyli w skrócie zrobić drętwą atmosferę, no to macie ten swoje nowe zasady i nie możecie mieć pretensji.
a skoro gracze to robia to chyba nie mozesz im zabronic? zwlaszcza ze w nocnych godzinach graja po pierwsze gracze starsi, po drugie gracze z dluzyszym stazem ktorzy znaja ten server i kumaja klimat. przypominam ci jszcze raz ze serwer jest dla graczy a nie adminow
dokładnie...
Byłem wtedy w drużynie, która robiła sobie 'jaja'. Dałem vota na taką a nie inną gre - przeszedł (było 8ctków, 6terro z tego co pamiętam). Więc? Rozumiem, że niektórym to mogło się nie podobać ale ludzie... to tylko gra - tym bardziej, że serwer publiczny. Bydzia niestety moim zdaniem traci klimat, to co było kiedyś 'Admin Team' teraz jest podzielone na kilka obozów - tych którzy sztywno trzymają się regulaminu, i tych bardziej kreatywnych - którzy potrafią zorganizować jakąś zabawe na serwerze. Nie rozumiem takiego oburzenia SiD, czy to, że po ciężkim dniu chcemy się zabawić z ludźmi którzy często są na serwerze, przestrzegają zasad itd... Jak sam wcześniej mówiłeś, miałeś 'ciężki dzień' czy coś w tym stylu, ale nie przenoś rzucaj się na serwerze o wszystko. Kurde naprawde troszke więcej luzu... no chyba, że to jest domeną 16latków ;o.
SiD i nie zapominaj, że Ty też złamałeś regulamin - slay'ując admina... jeden z pktów regulaminu mówi o takiej sytuacji - lecz nie wolno karać admina...
Pozdrawiam wszystkich, którzy starają jeszcze utrzymać klimat na bydzi...
Klimatu nie zmierzysz linijką, po prostu masz świadomość, że możesz z tymi ludźmi robić 'jaja' jak i grać poważnie... Nikogo nie wyzywaliśmy, po prostu dobrze się bawiliśmy - a, że inni po prostu zbyt poważnie traktują 'Virtual World' to już w to nie wnikam...