ale ja bym chetnie byl w druzynie terro wtedy...pamietam kiedys tez ladnie sie bawilismy na servie..
najlepiej zorganizowac jakas godzinke dziennie na zabawy na bydzi rotfl zartuje
ale w nocy jak gracze samo chca to po co maja sztywno grac i zamulac to samo jak chca sie pobawic to niech sie bawia
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
nappy mozliwe ze zabawa byla przednia.. ale jezeli innym to przeszkadzalo to poprostu powinniscie wyloozowac... i wtedy moze przeniesc sie na jakis czat obrazkowy tam tez mozna robic wieze hyhy
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 14:03
Co nie zmienia faktu nappy ze łamaliście regulamin, inni was prosili abyśie grali normalniem na serwie był 333 i tez cie prosił a wy nic sobie z tego nie robiliscie.
Co nie zmienia faktu nappy ze łamaliście regulamin, inni was prosili abyśie grali normalniem na serwie był 333 i tez cie prosił a wy nic sobie z tego nie robiliscie.
e? Sorry ale jakoś nie przypominam sobię, żeby CT jakoś prosiło o to żebyśmy grali 'normalnie'. Tylko Ty na admin chacie sapałeś na mnie...
SiD nie bierzeszsobie calej sprawy zbytnio do serca??? niedawno Solid mowil ci zebys wyluzowal... jakos nie widze...
na bydzi zawsze byl fajny klimat i mozna bylo robic wszystko dla zabawy... z ludzmi mozna bylo przyslowiowe konie krasc... a ty wprowadzasz jakies konflikty... i tak poza tym to obilo mi sie o uszy ze wlasnie w nocy mozna grac 4fun... wiec ja zadnego problemu nie widze...
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
SiD [Usunięty]
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 14:52
ale i nie dawno Solid powiedział do adminów że may przestrzegac regulaminu a z tym wyloozaniem chodziło o co innego. Nie było by sprawy gdyby po tym jak mówiłem zeby zaprzestali swoich działań zaczęli normalnie grac.
SiD [Usunięty]
Wysłany: Nie 27 Lis, 2005 14:53
ciasteczkowy napisał/a:
Ale trzeba zna umiar kapcie
właśnie bardzo dobrze powiedziane we wszystkim zreszta trzeba miec umiar