spytałem się vortexa za co dostała szalona kicka...
Jego ironiczne odpowiedzi pozostawiają wiele do życzenia... w skrócie... wozi się chłopak...
Sam powiedział że kick jest za darmo... chyba słów na wiatr się nie rzuca... później był kick za 4 zł... to też chyba nie na wiatr... wkońcu to On (ten co dał kick) tak to wytłumaczył...
Tak czy siak... W domyśle kick nie jest raczej za to co on pisał... ale w ten sposób nie powienien się wyrażać do gracza/y...
W regulaminie admin nie musi tłumaczyć się ze swoich decyzji... ale to nie daje mu prawa do żartowania sobie i nabijania się... Jakas kultura admina chyba obowiązuje... Vortex zachował się jak przykładny gówniaż... Nie wiem... może czytanie mangi od tyłu mu wypacza rozum
Solid... wypisz tu wszystkie logi z tej godziny (mapa de_inferno) godzina nie wiem... mi sie wydaje że około 20.30 sie mapa zaczęła bo właśnie z niej wyszedłem
pozdro i podpisuje sie pod skargą... Vortex na stos i kick mu w twarz !
odpowiedz za free byla do mnie... bo to ja pytalem O_o... ona nie zdążyła wejść... ja słowa więcej nie powiedziałem
Ja sie nie woże... ja chce tylko żebyś sie stąd usunął/dali ci kopa
Ja bym tego nie nazwał wożeniem się... Mógłbyś się co najwyżej czuć urażony tym co napisałem... nie mam podstawy do wożenia się tutaj Ale i tak mam to gdzieś... moge nawet warninga dostać... dziekuje
Ale za co
Tak bez niczego, poprostu
Bo tak chcesz
A może zrób nam liste osób, do usunięcia
Brawo, popadłem w zachwyt, wspaniała wypowiedź, urzekająca, cudowna, pełna ciepła i ironii, taka o niczym i o czymś, taka pełna i zaskakująca, taka budująca w niedzielny wieczór ...
ech... Ja chcę żebyś odszedł VorteX, jak w melodramacie, dramacie, jak Romeo jak Werter jak Izolda...
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...