CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skargra na Vortexa
Autor Wiadomość
ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:37   

juz mowie ;]

1 kick - za 2 granaty swoim pod nogi. po 1szym mowie zebys uwazal (mialas jakas bezplciowa xywke), po chwili 2 granat _celowo_ obok mnie > kick

2 kick - za nazwanie mnie 'inteligentem'

ban na 60 minut - za nazwanie mnie per '.chce_permbana.', a angielski znam i co to znaczy - wiem

a odpowiedz 'za free' imo nie jest chamska do osoby, ktora sie chamsko zachowuje i w tenze sposob mnie zaczepia

pozdr

ritarded l.

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:38   

LiqS napisał/a:
spytałem się vortexa za co dostała szalona kicka...

Jego ironiczne odpowiedzi pozostawiają wiele do życzenia... w skrócie... wozi się chłopak...

Sam powiedział że kick jest za darmo... chyba słów na wiatr się nie rzuca... później był kick za 4 zł... to też chyba nie na wiatr... wkońcu to On (ten co dał kick) tak to wytłumaczył...

Tak czy siak... W domyśle kick nie jest raczej za to co on pisał... ale w ten sposób nie powienien się wyrażać do gracza/y...

W regulaminie admin nie musi tłumaczyć się ze swoich decyzji... ale to nie daje mu prawa do żartowania sobie i nabijania się... Jakas kultura admina chyba obowiązuje... Vortex zachował się jak przykładny gówniaż... Nie wiem... może czytanie mangi od tyłu mu wypacza rozum :hahaha:

Solid... wypisz tu wszystkie logi z tej godziny (mapa de_inferno) godzina nie wiem... mi sie wydaje że około 20.30 sie mapa zaczęła bo właśnie z niej wyszedłem :)

pozdro i podpisuje sie pod skargą... Vortex na stos i kick mu w twarz !

pozdrawiam znanych :)

bez komentarza, teraz ty sie wozisz ;]

LiqS

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:42   

odpowiedz za free byla do mnie... bo to ja pytalem O_o... ona nie zdążyła wejść... ja słowa więcej nie powiedziałem :papa2:

Ja sie nie woże... ja chce tylko żebyś sie stąd usunął/dali ci kopa :lol:

Ja bym tego nie nazwał wożeniem się... Mógłbyś się co najwyżej czuć urażony tym co napisałem... nie mam podstawy do wożenia się tutaj :E Ale i tak mam to gdzieś... moge nawet warninga dostać... dziekuje

ritarded l.

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:45   

"no tak, obraze kogos na forum bo dal bana mojej kolezance, dajcie mi warny, mam gdzies konsekwencje i wazse opinie o mnie" yay brawo dla tego pana!

LiqS

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:47   

"yay brawo dla tego pana!"

dziekuje... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

aha... ku formalności to ja jej wogóle nia znam, nie rozmawiam z nią, itd... nie wiem kto to jest... więc nie strugaj wariata... :papa2:

_rOsO_

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:50   

LiqS napisał/a:

ja chce tylko żebyś sie stąd usunął/dali ci kopa :lol:

Ale za co ??
Tak bez niczego, poprostu ??
Bo tak chcesz ??
A może zrób nam liste osób, do usunięcia ;[
Brawo, popadłem w zachwyt, wspaniała wypowiedź, urzekająca, cudowna, pełna ciepła i ironii, taka o niczym i o czymś, taka pełna i zaskakująca, taka budująca w niedzielny wieczór ...

ech... Ja chcę żebyś odszedł VorteX, jak w melodramacie, dramacie, jak Romeo jak Werter jak Izolda...

LiqS

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:51   

heheheh roso... napisałem przecież za co w pierwszym poście... ;)

ritarded l.

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:52   

nom, Sulka juz zalatwiono, 17:00 sobota @ 0/16 de_dust2

teraz pora Liqs na bydzie?

nie oftopujac, wobez takiej postawy liqa juz nie mam nic do dodania tylko czekam na opinie innych, jakiekolwiek by nie byly
pozdr

LiqS

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 21:53   

hahahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaha.... padłem :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Masz do garbatego pretnesje że ma dzieci proste... Nie siej domysłów... dziekuje... :rotfl:

psychic

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 22:01   

kick sie nalezal... ;)
A te komentarze nie byly az takie straszne typu "za free"..moze niepotrzebne bardziej ;]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi