jmk jaki ty jesteś gUpI wogóle to idz sobie, założe się, że nawet mama cie nie kocha
HAHAHAHA i to napisał PEŁNOLETNI człowiek HAHAHA pYsk@cz mode : oN ~_` a żebyś trafił na jmk,może dostał byś w jape za takie słownictwo odnośnie matki =) bo jeżeli ty nie szanujesz cudzych rodziców to swoich chyba wogole masz w dupie ajt? cya
jmk jaki ty jesteś gUpI wogóle to idz sobie, założe się, że nawet mama cie nie kocha
HAHAHAHA i to napisał PEŁNOLETNI człowiek HAHAHA pYsk@cz mode : oN ~_` a żebyś trafił na jmk,może dostał byś w jape za takie słownictwo odnośnie matki =) bo jeżeli ty nie szanujesz cudzych rodziców to swoich chyba wogole masz w dupie ajt? cya
skl ty juz zapomniales co nie tak dawno pisales do mnie i Pattersona na tym forum? niech zyje hipokryzja
Melepet sry ale +warn... bez wycieczek prywaatnych i tak dalej.
Od teraz bede się przyglądał temu topicowi, bo zrobi tu się syf coś czuje.
Każdy ot = +warn
nappy daj sobie sam warna za offtopa
a tak serio to jak czytam wasze wypowiedzi to mam wrażenie jakbym był w przedszkolu od 3 strony zal.pl
server nie działał przez pewnie nczas trudno teraz już działa .
niech SS sie tym zajmie i to ustali a nie piszecie jak grupa dzieci że zabrono im lizaka i umawiacie sie w multikinie na koniec
AHAHAHAHAHAH olo czlowieku zanim cos napiszesz to naucz sie czytac posty innych. Chodzilo mi o lan ktory organizuje jmk 14-15 stycznia w Multikinie,a nie ze chcialem sie z nim tam ustawic ahahahhaha
skl ty juz zapomniales co nie tak dawno pisales do mnie i Pattersona na tym forum? niech zyje hipokryzja
AHAHAHAHAHAH olo czlowieku zanim cos napiszesz to naucz sie czytac posty innych. Chodzilo mi o lan ktory organizuje jmk 14-15 stycznia w Multikinie,a nie ze chcialem sie z nim tam ustawic ahahahhaha
czy wy wogóle potraficie sie trzymać jakiegokolwiek tematu?????
zanim cos napiszesz domaz sprawdż czy piszesz w odpowiednim dziale i temacie
napisałem że od 3 strony jest offtop a to z multikinem to tylko przykład ale chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
a co do samego lan party to życze miłego fragowania i klimatu;]
nowik weś sie zastanów post poprzedni jak i ten pisze o tym że
NIE POTRAFICIE TRZYMAC SIE TAMTU POSTU
az tak trudno to odczytać i zrozumieć a lan party to chyba nie jest temat tego topica
az taki ograniczony jesteś??
3 osoba już która nie potrafi przeczytać posta i go zrozumieć zal
do moda: jak domaz to przeczyta lub coś napisze to prosze o usunięcie tego postu
Ostatnio zmieniony przez olo84 Wto 13 Gru, 2005 19:34, w całości zmieniany 1 raz
boże olo... zlituj sie... domazowi chodzilo O LAN KTORY JEST W BYDGOSZCZY WŁAŚNIE W MULTIKINIE A JMK JEST ORGANIZATOREM I CHCIAŁ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ NA TEN TEMAT A NIE SIĘ Z NIM USTAWIAĆ więc zastanow sie kto ma czytac ze zrozumieniem...
boże olo... zlituj sie... domazowi chodzilo O LAN KTORY JEST W BYDGOSZCZY WŁAŚNIE W MULTIKINIE A JMK JEST ORGANIZATOREM I CHCIAŁ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ NA TEN TEMAT A NIE SIĘ Z NIM USTAWIAĆ więc zastanow sie kto ma czytac ze zrozumieniem...
główny moty--temat offtopowy
napisze to jeszcze raz bo chyba nie umiesz rozmawiać edytując posty
przeczytaj mój post i zastanów sie co tam jest napisane i o co chodzi
jak to zrobisz przeczytaj jeszcze raz
i jeszcze
i tak k. z 20 razy jak zrozumiesz to wyedytuj swojego posta albo usuń
i nie krzycz na starszych bo jestes za młody aby to robić
a na koniec przeczytaj jeszcze ze dwa razy raz po raz NIE ZASZKODZI CI
p.s. ten nowy cykl edukacyjny naprawde krzywdzi
p.s. jak mam dostać warna za off topa to prosze dać go wszsytkim za oftopy od sprawy multikina haxów ronina i innych obrazków pyskówek