Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 14:19 SUPER MYCHA do GRY !
Kupiłem wczoraj sobie taką myszkę http://www.a4tech.com/en/...ID=102&SCID=103
Konkretnie model X-710 za 79 zł. Uważam, że za tę cenę w tej chwili na rynku ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Tych co chcieliby mieć np G-5 Logitecha, a ich nie stać to polecam w/w. Przede wszystkim nie zrywa przy szybkich ruchach. Opis w PDF-ie. Po dłuższych testach odpowiem na pytania. Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .
mam a4tech'a ale powiem ze nie zabardzo bo sie non stop gubi...
ale ogolnie to fajna
te myszki co pokazales to nawet przyjemnie wygladaja
ale wole poczekac na wiecej kasy i kupie sobie inna bo tego co mam to dalem za niego kolo 70zl
Kolega ma taka sama jak ja myszke ale on to nawet nie moze w miare szybszego ruchu zrobic tak sie gubi , wiec te myszki to moga byc takie same ale tak naprawde to nie sa
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
ja mam a4tech'a prawie takiego jak psc bo bez kilku przyciskow... to ze sie gubi to fakt.... zbieralem na logitecha mx518 ale kasa polegla na jakiejs imprezie
Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .
buhahahahhahah nie moge Dzejms w tym wieku tu już nawet nowa myszka nie pomoże
nie no młodzieniaszek sie odezwał weź lepiej papci w dowód zalukaj
a co do a4tech do jak dla mnie to lipa tak samo jak manta, media tech i inne takie poprostu odpada za firme
SiD [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 19:21
VorteX^^ napisał/a:
mx 510 jest jak SiD = duzy i tani
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :| a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :|a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c
1- nie obrazaj sie
2- ja nie potrzebuje zastanawiac sie nad tym co pisze, wystarcza mi kobieca intuicja
3- nie wiem co ma do tego klan?
4- piszac takie posty potwierdzasz swoja teorie
5- wyluzuj i nie rob wiochy na 4um