CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
SUPER MYCHA do GRY !
Autor Wiadomość
Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 14:19   SUPER MYCHA do GRY !

Kupiłem wczoraj sobie taką myszkę http://www.a4tech.com/en/...ID=102&SCID=103
Konkretnie model X-710 za 79 zł. Uważam, że za tę cenę w tej chwili na rynku ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Tych co chcieliby mieć np G-5 Logitecha, a ich nie stać to polecam w/w. Przede wszystkim nie zrywa przy szybkich ruchach. Opis w PDF-ie. Po dłuższych testach odpowiem na pytania. Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. ;[ Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać . :faja:

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 15:26   

Bo fakt jest, że a4tech robi bardzo dobre myszki, które są przycmione przez bogate akcje reklamowe Logitech czy Razer'a.

psychic

Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 15:32   

mam a4tech'a ale powiem ze nie zabardzo bo sie non stop gubi... :/
ale ogolnie to fajna ;)
te myszki co pokazales to nawet przyjemnie wygladaja :D
ale wole poczekac na wiecej kasy i kupie sobie inna bo tego co mam to dalem za niego kolo 70zl :wow:
Kolega ma taka sama jak ja myszke ale on to nawet nie moze w miare szybszego ruchu zrobic tak sie gubi ;) , wiec te myszki to moga byc takie same ale tak naprawde to nie sa :mrgreen:

Arhaix

Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 15:59   

Ja od prawie 2 lat gram na tym http://sklep.benchmark.pl/pelny_7899.html i jak na razie nie mam na co sapać, szczególnie że mi myszka leży bo mam duże łapki :)

mały offtop co do a4techa
Fajna klawka za baardzo małą cene http://www.benchmark.pl/r...TechKL_7MU.html

ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 17:03   

Cytat:
Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .

buhahahahhahah nie moge Dzejms w tym wieku tu już nawet nowa myszka nie pomoże :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 17:19   

ja mam a4tech'a prawie takiego jak psc bo bez kilku przyciskow... to ze sie gubi to fakt.... zbieralem na logitecha mx518 ale kasa polegla na jakiejs imprezie :D

ogolenie to jetsem zadowolony....

dzieki dzejms za info :)

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 19:15   

mx 510 jest jak SiD = duzy i tani :hahaha: :hahaha: :hahaha:

SiD
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 19:15   

ciasteczkowy napisał/a:
Cytat:
Może w końcu i mnie trochę skill wzrośnie. Już czas najwyższy bo niedługo pierwsza rocznica jak zacząłem z Wami grać .

buhahahahhahah nie moge Dzejms w tym wieku tu już nawet nowa myszka nie pomoże :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: nie no młodzieniaszek sie odezwał weź lepiej papci w dowód zalukaj :rotfl: :x

a co do a4tech do jak dla mnie to lipa tak samo jak manta, media tech i inne takie poprostu odpada za firme

SiD
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 19:21   

VorteX^^ napisał/a:
mx 510 jest jak SiD = duzy i tani :hahaha: :hahaha: :hahaha:

mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :| a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 23:44   

SiD napisał/a:

mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :|a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c

1- nie obrazaj sie :)
2- ja nie potrzebuje zastanawiac sie nad tym co pisze, wystarcza mi kobieca intuicja
3- nie wiem co ma do tego klan?
4- piszac takie posty potwierdzasz swoja teorie
5- wyluzuj i nie rob wiochy na 4um

Odpowiedz do tematu