czy mi by ktos podal jak na bydzi macie strefy raszu bo bym chcail u sie bie zrobic a tego nigdzie nie moge dostac cz ylink jaki podac
po primo po co psizesz 2 posty takie same ? tzn, podobne
po secunod teczufka juz powiedzial, nie bedzie kopiowania naszej pracy, nie po to sie meczylismy z nim zeby to zrobic... ;/ chcesz zrob sam, poszukaj na boardzie
Klan: botland
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 14:17
ja mam pytanie odnośnie survivor. Czy screeny tam zamieszczone sa wszystkie od strony CT? Tzn ze CT moze przejsc mostkami, tak?
No to jeszcze zostalo przetestowac PTB pozadnie i bedzie cacy
Mapy zostaly przetestowane, dosc gruntownie, ale moga zdarzyc sie pomylki, prosze je zglaszac natychmiast.
Dziekuje za pomoc w projekcie(kolejnosc dowolna ):
- teczufka (glowny opiekun projektu
- nowik (wykonanie 6-7 stref, waypointy do botow testowych)
- .:Solid_Snake:. (weryfikacja)
(pozostali pomoc przy testowaniu AR)
- nappy (wsparcie duchowe
- VorteX^^
- Yelonek
- Babcia
- Dzejms
- akira
- tiop
- Melepleta
- siatkarz
- qBert
- Clan [P*D] (PodBot_mm)
Jesli o kims zapomnialem to przepraszam
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wiele ludzi się w sumie skarży na to, że nie są pozaznaczane strefy rashu Ten kto gra na bydzi nie ma problemu ale bardzo często jest tak, że wchodzi ktoś nowy i narzeka na to, że strefy nie są widoczne na pierwszy rzut oka, a admin nie zawsze jest na servie, żeby uprzedzać. Może by je jakoś zaznaczyć? ^^