Za tyle pieniedzy to dobry HD-TV powinieneś kupić, a nie przejściową technologie ;F
Cytat:
Kompatybilność ze standardem telewizji wysokiej rozdzielczości, 1080i/720p (50/60 Hz)
A to nie to? (jezeli nie - sry, nie znam sie na tym ;D)
Nie, bo obraz jest skalowany w dół. To ze coś jest kompatybilne z HD, nie znaczy, ze wyswietla w rozdzielczości HD. On potrafi przyjąć obraz w rozdzielczości hd, ale skaluje w dół i wyswietla w niższej, gorszej.
to jets tv do ogladania... a pokaz mi gdzie w polsce nadaja HDTV? zanim bedzie gdzies w polsce taki sygnal to ja juz bed emial inny tv... wiec phi :p
kasa sie znalazla w koncu lato jest i piwo lepiej sie sprzedaje
no i faktycznie dalem troche wiecej niz te 4000zl ale za to tez mniej niz 6999
Telewizja telewizją. A nowe standardy w filmach? Blu-Ray i HD-DVD, ktore juz niedługo uderzą? A PlayStation 3 czy X-box 360, ktory pokazuje pazury dopiero na hd-tv? Za tyle kasy, argumentacja, ze nie ma TV w HD i dlatego kupiłeś gorszą, starszą i odchodzącą do lamusa technologie, do mnie nie przemawia Moze by przemawiało, gdybys wydał mniej kasy niż na HD-TV, ale tak nie było ;p