Klan: botland
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 19:20
sprawa wygląda następująco:
Poprosiłem H@ Mostowni żeby dał nam cfg ich PTB. Powiedzał że nie ma sprawy, tylko... no właśnie to tylko. Ich serwer chodzi na amxx. Nasz na amx 2k5. Ostatnią wersją PTB działającą pod amx była 1.7.b8. I taką właśnie wersje ma teczka. Natomiast na Mostowni jest PTB 1.8. które działać pod amx nie będzie. Configi też się różnią, więc nie możemy urzyć ich. Poza tym gościu powiedział że amx to (słowami kankera) mocz, i lepiej zmieńmy na amxx... Chciałem tak czy inaczej wziąć tego cfg od nich, bo przecież nie różnią się aż tak bardzo. Część byśmy przepisali albo sth. Niestety typ nie odpowiedział już na mejla. Wstępnie, teczka poustawiał to nasze PTB, ale potrzeba to przetestować na dużej liczbie graczy (póki co testowało max. 4 osoby) i przez dłuższy okres. Dodam jeszcze że na tych 4 osobach działało całekie całkiem...
Może teczka jeszcze coś doda od siebie...
Skoro mowisz, ze dobrze dzialalo... Ogolnie nie wglebialem sie dzialanie "tego", po mialem pare innych projektow do zrobienia, ale skonczylem dzis wiekszosc i moge zobaczyc, jak to dziala. Wiem tyle ze nie zabija przenaszac gracza, co bedzie przyjazdne dla graczy
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Mi to sie to tam podoba nawet Tylko czasami troche ma spozniona reakcje, te3 rundy ktore ustawil teczka to troche czasami za duzo, a czasami za malo, zatem pewnie beda problemy bo do momentu zmiany sq zdazy sie przemieszac i nie wiadomo co wtedy, ja proponowalbym na jakisokres wrzucic na bydzie i czekac na opisy ludzi tutaj na forum. Jak sie przyjmie to gut a jak nie to wystarczy wstawic ";" i juz nie ma
Klan: botland
Wysłany: Pon 19 Cze, 2006 21:34
nowik napisał/a:
Mi to sie to tam podoba nawet Tylko czasami troche ma spozniona reakcje, te3 rundy ktore ustawil teczka to troche czasami za duzo, a czasami za malo, zatem pewnie beda problemy bo do momentu zmiany sq zdazy sie przemieszac i nie wiadomo co wtedy
No to można przecież na 2 rundy ustawić, żaden problem chyba... A czy to mało czy dużo to się w praniu okaże...
nowik napisał/a:
, ja proponowalbym na jakisokres wrzucic na bydzie i czekac na opisy ludzi tutaj na forum. Jak sie przyjmie to gut a jak nie to wystarczy wstawic ";" i juz nie ma
popieram jak najbardziej bo ciężko będzie to przetestować w inny sposób...
[ Dodano: Pon 17 Lip, 2006 23:27 ]
a co z naszym PTB! teraz mamy 3 S@ to moze oni zadecyduja cos...
Co sądzicie o działaniu PTB na tym serwerze - 194.181.2.100:27017 - MOSTOWNIA FFA SERVER.
Wysłałem mejla do H@ tego serwera z zapytaniem, czy udostępni nam swojego configa. Jeśli się zgodzi, a będziecie uważali że taka konfiguracja jest ok, to chyba będzie można spróbować...
Gralem tam pol roku, bardzo fajnie sie gra z PTB
Co do PTB to jestem na tak, ale musi byc dobrze skonfigurowany.
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 08:32
amx to (słowami kankera) mocz, i lepiej zmieńmy na amxx...
cokolwiek to amxx to zmienmy na amxx
...rolnik ale Ty głupi jesteś
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana