4. Hohohoh Wielki Uberdorosły Pwnujący Młodocianych Forumowych Noobów @dmin Teczufka ! To że mi nic nie pasuje to chyba normalne, nie każdy musi myśleć tak jak wszyscy, z resztą panuje demokracja tak jak powiedziałeś, nie łamię jej zasad, chyba że nie wiesz co to do końca jest :? wiek buntu to może Ty miałeś, i wygląda na to że dalej go masz, skoro takie uwagi mi prawisz, będąc dorosłym człowiekiem.....(skoro mnie tyrasz za wiek..)
Ej. To jakieś nie na miejscu. Teczka ci kulturalnie zwraca uwagę (no w sumie mógł nie wtrącac tego z wiekiem, ale ma trochę racji) a ty po gówniarsku najeżdżasz z Uberpwnującym etc. Pomyśl co piszesz typie. "To, że nic mi nie pasuje to chyba normalne." - no chyba jednak nie. Większości jednak coś pasuje. A to, że nic ci nie pasuje to przejaw buntu. I teraz nie zapodawaj prześmiewczej odpowiedzi bo to co napisalem jest logiczne do bólu.
Zresztą co ja tam będę się produkował. Niech 333 się sam broni.
Nie zamierzam prowadzic zbednych dyskusji, wyjasnie tyle:
Cytat:
2. Nie pie* że nie czytam wątków, przed napisaniem tego posta dokładnie przeczytałem to co miałem komentować.
Tu popelnilem blad, przypadkiem pomylilem post seeda z twoim za co przepraszam, co do reszty to przez te przeoczenie moj ton byl troche lekko mowiac srogi Przypominam, ze to nie ja usunalem twoj komentarz jadacy po Babci, ludzie zdecydowali wiekszoscia i nie bylo co komentowac tyle w tej kwestii.
Wracajac do map to poprostu wkrurza mnie to ze probojesz wywalic mapy, ktore sa jakims urozmaiceniem od dustow, inferno czy aztec'ow.
Wrocmy do tematu o mapie panowie i panie, pozostale watki uwazam za wyczerpane.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 11:15
ale o co sie czepiacie? jak ma ochote to moze nawet d2 nominowac! ja nie widze problemu... ma takie prawo i z niego kozysta. a co do train to widac juz ze nic z tego nie bedzie. i jest mi z tego powodu bardzo smutno
train to dla mnie najgorsza mapa na bydzi!
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.