A w sytuacji gdy na jakiejś mapie np CT wyrygywa 15 rund pod rząd i nikomu nie chce
się przejsc do druzyny przegrywającej, a przy tym polowa tero wychodzi z serwa bo ma
dosc takiej gry, a na dodatek nie ma zadnego admina na serwie co by mogl troche
pomieszac skaldy, to jakie wyjscie widzisz?
Dla mnie PTB moze byc, byle by tylko odpowiednio skonfigurowane.
Klan: botland
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 14:30
dochodze do wniosku ze takie PTB ktore zadko ingeruje to najlepsze rozwiazanie. Ingeruje gdy jest absolutnie potrzebne... To co Moras napisal to SAMIUSIENKA PRAWDA!
nie zamierzam nic oceniać dopóki nim pogramy dłużej na PTB, czy jest złe czy dobre - pogramy sprawdzimy(narazie mam swoje zdanie, ale trzymam je dla siebie, bo się może zmienić). Co do grywalnych i nie grywalnych mapek - zawsze gram na italce w CT, bo nie lubie AK chyba, że terro sieje wioske albo zabijają hostów to się przenoszę.
Moim zdaniem, dobrze że ciągle jest coś dodawane i próbowane - przynajmniej nie stoimy w miejscu - zresztą o to chodziło Solidowi - przekazał swoją "władze" bo sam narazie nie ma czasu - a nie chce zostawić Bydzi samej sobie.
PS. chyba się domyślam o kogo chodzi ale mam prośbę - jeżeli nie sprawi ci to problemu wyślij mi nicki na PW