Widze że w życie bydzi wchodzi życiowa maksyma Kononowicza:"żeby nie było niczego", bo jak usuniecie dust itd, to bez kitu nie będzie niczego . Jest to mała mapka i liczy się zgranie, szybkość i ogarnięcie tego co się dzieje.
Z resztą, zgodze się z tym, że dust, nie dla botów, bo jak sie krzyczy przez mikrofon po raz setny: "raszujemy, bez fleszy, itd itd", a 3/4 teamu w ogóle nie rozumie co sie do nich mówi, tylko bloki,kampienie ( w terro ) oślepianie i nie daj Boże "he" pod nogi, to sory, ale dla mnie tacy gracze to gorzej niż BOTY, nie oszukujmy się.
Nie dlatego się mapki dodawało i powiększało MC, żeby je teraz kasować. Zawsze przecież można zapuścić "votemap "x" " i zvotować niechcianą przez większość mape.
Weźcie się za grę Te Pe i będzie dżi
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
forge: to klon (nieudany, nieprzemyslany) cbbla -out z MC
italy lubie (milo sie wyrzywac na ludziach z awm tym marnym scoutem ^^)- zostaje
estate- nie lubie textury zrypane, terro stoi obok a Ty go nie widzisz, gamma i inne rozjasniacze nie pomagaja!
dust2002- tez fajna.
cpl_costam i drugi cpl_costam - tych mapy szczeze nie cierpie jak je widze mam ochote pograc w bierki! wywalic te cosie!
Ostatnio zmieniony przez koJOt Pon 12 Lut, 2007 14:05, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie forge i estate out..
Forge - raczej niewypal, wrocilo cbble, wiec
Estate - fajna przez pierwsze 2 tyg i podobnie jak forge, czesto powoduje pustke na serwie.
wywalic italy! i estate;f
na d1 najbardziej zabawne jest jak all terro stoi w trupie (chyba tak to sie nazywa) i boja sie ruszyc w kazda strone haha wtedy lubie byc w ct w sumie przewaznie tak terro robi
d1 dobra mapka i tyle choc 8on8 to troche za duzo jak na nia ale co tam
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
forge: to klon (nieudany, nieprzemyslany) cbbla -out z MC
italy lubie (milo sie wyrzywac na ludziach z awm tym marnym scoutem ^^)- zostaje
estate- nie lubie textury zrypane, terro stoi obok a Ty go nie widzisz, gamma i inne rozjasniacze nie pomagaja!
dust2002- tez fajna.
cpl_costam i drugi cpl_costam - tych mapy szczeze nie cierpie jak je widze mam ochote pograc w bierki! wywalic te cosie!
mam takie same zdane jak kojot ale cpl'ki lubie
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.