CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Czw 26 Lut, 2009 21:13
[Sprzedam] Prezentację na ustną maturę z j.polskiego 18 PKT!
Autor Wiadomość
no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 07:54   

50 peelenów troche sporo,a gdzie zniżka na piwo ... :banan:
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 18 Wrz, 2007 07:56, w całości zmieniany 1 raz  

domeztoz

Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 08:12   

rok temu chodzily za 200 zeta...

http://www.youtube.com/wa...Y_NQZyBc3g&NR=1

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 15:39   

Troche lat temu ludzie sie podcierali palcem i myli raz na pol roku -> powodzenia domez (zart) A tak serio to jak sie namysle, dam znac tzn. jak bede miał jakiś przypływ gotówki większy
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

adaxdk

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:09   

hehehhe
a moze zniżka dla studentów :crazy:

Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.

http://www.bash.org.pl/330347/

Moras

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:31   

tak z innej beczki moze, czy to nie jest tak przypadkiem, ze tematy sie wybiera sposrod dostepnej listy (czesto sa przydzielane) a i tak co roku sie zmianiaja (?).

domeztoz

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:35   

no tak ale w szkolach listy z tematami dla maturzystow byly rozwieszone juz przed wakacjami... jezli ktos jest zainteresowany ta prezentacja to niech sprawdzi czy ma ten temat do wyboru na liscie... zeby nie bylo wtopy :0o:

Moras

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:38   

Wiesz, pytam bo u mnie to troche inaczej wygladalo. Dali nam liste, ktora jak juz doszla do mnie to 3/4 tematow na niej bylo zajetych i jakies same 'ochlapy' zostaly :hahaha:

domeztoz

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:42   

u mnie w szkole nie bylo takiego problemu bo tematy mogly sie powtarzac. jak sobie pomysle ile czasu i meki zajelo mi zrobienie tej pracy to te 50 zlotych wydaje mi sie za malo, ale nie bede zdzieral z ludzi ;> z bydzi... w realu jak bym sprzedawal dla jakiegos 'typa' to bym wzial pewnie wiecej.

Moras

Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:50   

50 zl moze wydawac sie 'duzo' - ale to zawsze gotowa praca i 0 wlasnego wysilku oprocz nauczenia sie itd.

Ja osobiscie chodzilem na korki do polonistki i o ile dobrze pamietam to jedna wizyta mnie tyle kosztowala, ale praca wyszla porzadna (sam pisalem) i efekt 20 pkt. Jak bym mial ja wyceniac to by musialo pewnie wyjsc sporo, ale skonczylo sie na tym, ze trafila do kogos z rodziny :P .

Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac. Cena w moim przekonaniu wydaje sie byc atrakcyjna ;)

Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN

Klan: Klaco?
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 18:33   

Cytat:
Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac.
skrajnym de=bilizmem byloby nie przeanalizowanie tego "gotowca"

P.S A czemu de=bilizm jest ocenzurowany?! Przeciez to jest choroba .... Polecam wikipedie np. ...
Ostatnio zmieniony przez Sinecod Pon 01 Paź, 2007 18:38, w całości zmieniany 4 razy  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi