Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 07:54
50 peelenów troche sporo,a gdzie zniżka na piwo ...
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 18 Wrz, 2007 07:56, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 15:39
Troche lat temu ludzie sie podcierali palcem i myli raz na pol roku -> powodzenia domez (zart) A tak serio to jak sie namysle, dam znac tzn. jak bede miał jakiś przypływ gotówki większy
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
tak z innej beczki moze, czy to nie jest tak przypadkiem, ze tematy sie wybiera sposrod dostepnej listy (czesto sa przydzielane) a i tak co roku sie zmianiaja (?).
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:35
no tak ale w szkolach listy z tematami dla maturzystow byly rozwieszone juz przed wakacjami... jezli ktos jest zainteresowany ta prezentacja to niech sprawdzi czy ma ten temat do wyboru na liscie... zeby nie bylo wtopy
Wiesz, pytam bo u mnie to troche inaczej wygladalo. Dali nam liste, ktora jak juz doszla do mnie to 3/4 tematow na niej bylo zajetych i jakies same 'ochlapy' zostaly
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:42
u mnie w szkole nie bylo takiego problemu bo tematy mogly sie powtarzac. jak sobie pomysle ile czasu i meki zajelo mi zrobienie tej pracy to te 50 zlotych wydaje mi sie za malo, ale nie bede zdzieral z ludzi ;> z bydzi... w realu jak bym sprzedawal dla jakiegos 'typa' to bym wzial pewnie wiecej.
50 zl moze wydawac sie 'duzo' - ale to zawsze gotowa praca i 0 wlasnego wysilku oprocz nauczenia sie itd.
Ja osobiscie chodzilem na korki do polonistki i o ile dobrze pamietam to jedna wizyta mnie tyle kosztowala, ale praca wyszla porzadna (sam pisalem) i efekt 20 pkt. Jak bym mial ja wyceniac to by musialo pewnie wyjsc sporo, ale skonczylo sie na tym, ze trafila do kogos z rodziny .
Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac. Cena w moim przekonaniu wydaje sie byc atrakcyjna
Klan: Klaco?
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 18:33
Cytat:
Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac.
skrajnym de=bilizmem byloby nie przeanalizowanie tego "gotowca"
P.S A czemu de=bilizm jest ocenzurowany?! Przeciez to jest choroba .... Polecam wikipedie np. ...
Ostatnio zmieniony przez Sinecod Pon 01 Paź, 2007 18:38, w całości zmieniany 4 razy