hmmm teraz ja się wypocę - miałem Cię kiedyś w hlsw na czerwono ale od dłuższego czasu - nawet po odrzuceniu twojej kandydatury zauważyłem że się zmieniłeś nie do poznania. Jestem jak najbardziej na tak, bo .... moim zdaniem nadasz się. Poza tym chyba jedno miejsce powinno się niedługo zwolnić więc masz u mnie poparcie.
Dokładnie PCK - nie było żadnej wazeliny, tylko normalne zachowanie ..... trzeba Cię jeszcze podszkolić w łapaniu trelów .... tzn czitów (ah te przejęzyczenia )
Ostatnio zmieniony przez WEGier Czw 20 Gru, 2007 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 19:59
aqq to lamka jest straszna więc na tak. W końcu admini bydzia jeden tim plej vac2 to banda nieudaczników, zer i zamkniętych w swoim małym świecie FF@ typów. Aqq wygląda na takiego więc się kwalifikuje
Ostatnio zmieniony przez qBert Czw 20 Gru, 2007 19:59, w całości zmieniany 1 raz