Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 11:21
Mam małą szkołę, przed swietami wielkanocnymi postanowilismy troche z chlopakami nasmrodzic. Zakupilismy wytlaczanke jajek, zrobilismy w kazdym igla dziurke i wepchnęlismy do szybu went ... wpadam wczoraj do szkoły a tam sroooood nie do wytrzymania, wlasnie wrocilem z lekcji (powinienem miec do 14) trwaja poszukiwania bomby
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 15:20
Ale ja tam pow nic smiesznego nie widze? To Twoja klasa? Wspolczuje. Troche szacunku dla starszych? Gdybym byl na miejscu tej nauczycielki to bym ci jeah bnął w czaszke. d e b i l i z m
A ja cie poparłem wyjC
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 28 Mar, 2008 15:37, w całości zmieniany 3 razy
ehh , ja tam siedziałem tylko ale klientka nawet z tego bekę miała , ale jak było to ze podeszła pod drzwi to powiedziała "ja nie lubie jak wy tak robicie, ja lubie jak wy sie bijecie , ale tak w zwolnionym tempie" możesz wierzyć lub nie