Nareszcie mi doręczyli.
W ostateczności stałem się właścicielem MP3 PHILIPS SA2111 1GB,
Hymmm .... tyle co zdążyłem go przetestować to jak na razie nie mam większych uwag, co najwyżej może w przyszłości mnie zirytować że niedostatecznie głośno gra, chociaż może mi to życie kiedyś uratuj ^^
A teraz jadę
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 17:27
mam model wyzszy 2g kupilem w szkocji na szybko bo mi sie mp4 zj.... a chcialo mi sie muzy posluchac ;D ze sluchawkami CREATIVE EP 630 jakos daje rade TYLKO NIE AKTUALIZUJ OPROGRAMOWANIA :p
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 22:10
bo sie dluuuuuuuugo wlacza to raz, dwa jezeli sluchasz setow to mozesz odrazu ubiezpieczc sie w cierpliwosc bo tez dluuuugo sie wgrywaja. nie wiem dlaczego tak jest ale przed updejtem softa bylo wszystko cacy, a po juz jest inaczej ;/ GORZEJ
z tym stone'm to jest tak... odtwarzacz spoko... tylko ze te sluchawki... zreszta zawsze w creativie sluchawki sa z pupy... ja kupilem w prezencie mlecowi zwyklego stone'a i jak narazie sobie go chwali (zreszta nie ma wyjsca) ^^