Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 09:00 A może tarczę włączyć
Wiem, że kiedyś był taki wątek, ale ludzie się zmieniają, zaczynają inaczej postrzegać grę itd. dlatego mam pytanie - jesteście za włączeniem tarczy? Uważam, że byłoby śmiesznie Sam z chęcią pobiegałbym z tarczą sobie
Jeśli ktoś nie wie o co chodzi:
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 10:19
ta fajnie by bylo i trudniej ale co tt z tego bedzie miało, jak włączycie tarcze do dla obu teamow, a jak dla jednego to na NIE
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.